4 ambassadeurs aan het woord

Naast de vele troeven voor het organiseren van een evenement, beschikt Oostende ook inhoudelijk over heel wat expertise. Getuige daarvan zijn de vele innovatieve bedrijven en organisaties die in de Stad aan Zee zijn gevestigd. Voor wie een congres organiseert, kan de aanwezigheid van die lokale expertise doorslaggevend zijn om voor Oostende te kiezen als locatie. Daarom laten we 4 'ambassadeurs' aan het woord - mensen die vanuit hun business toelichten waarom Oostende op vele vlakken de perfecte locatie is.

 

Noémie Wouters, CEO van Bluebridge, een innovator en incubator voor de blauwe economie:

 

Paul Coussement, VP van Metagenics - producent en distributeur van hoogwaardige micronutritie, met hoofdzetel in Oostende:

 

Jan Mees – Directeur van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ). Het VLIZ versterkt de mariene kennisopbouw en de excellentie van het marien onderzoek in Vlaanderen:

 

Peter Van Cauwenberghe - Managing Director bij RelyOn Nutec Centraal Europa. RelyOn Nutec is een state-of-the-art trainingscentrum gevestigd in het hart van de ‘Blue Energy’ haven van Oostende:

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.