8 x coronaproof teambuilden

Er wordt meer dan ooit thuisgewerkt en collega's zien elkaar minder dan voorheen. Net daarom is het belangrijk om teams samen te houden - niets beter om dat te doen dan met een leuke teambuildingdag! De afgelopen maanden zijn onze verschillende partners druk in de weer geweest om hun teambuilding concepten te herzien en waar nodig aan te passen zodat alles coronaproof kan verlopen. Onze partners zijn erin geslaagd alle veiligheidsmaatregelen in hun teambuildings te verwerken zonder daarbij aan kwaliteit te moeten inboeten. Zo worden teams in kleinere groepjes verdeeld opdat de nodige afstand steeds behouden kan blijven, mondmaskers worden verplicht, er wordt uitgeweken naar grotere locaties - om maar enkele dingen te noemen. Bij deze enkele leuke ideetjes:

Sherlock
Wie heeft de beste detective skills? Haal de Sherlock Holmes in jou naar boven, want er dient een moord opgelost te worden! In verschillende teams doorkruis je de stad op zoek naar virtuele aanwijzingen. Noteer alle nuttige tips die je tijdens je speurtocht vindt, want ze helpen je de moordenaar te ontmaskeren en het moordwapen te achterhalen. Vergeet ook niet de virtuele getuigen aan de tand te voelen, want zij hebben een glimp van de moordenaar gezien en kunnen je dus essentiële informatie bezorgen.

Heritage
Verzamel met je team de meeste stukken grond en word grootgrondbezitter! De deelnemers worden verdeeld in teams. De teams nemen het tegen elkaar op met als inzet een stuk grond. Wie een proef wint, ontvangt de grondrechten en een beloning in dukaten. Het team met het grootste aan elkaar gesloten stuk land, wint. Opdrachten winnen is dus de boodschap. Maar ook, en vooral, intelligent handel drijven en onderhandelen. De tussenstand kan live gevolgd worden op de kaart van het landgoed.

Beach XL Fun Games
Beleef een REUZE strandervaring met hoog fun gehalte! U moet samen met uw team zoveel mogelijk XL schelpen verzamelen door middel van een reeks MEGA opdrachten in een gezonde, competitieve beach-sfeer. Wat dacht u van een groepstest met o.a. een reuze wereldbol, XL Fishing, het collectief opzetten van een enorme strandstoel en een strandproef met supergrote waterpistolen. Een GIGA-apotheose zorgt ervoor dat het winnende team als eerste kan shoppen in onze
strandwinkel!

Operatie Fort Napoleon
Oostende zou wel eens het strijdtoneel kunnen worden van een nieuwe oorlog. Daarom moet alles terug in staat van paraatheid gebracht worden. Dit gebeurt onder de codenaam ‘Operatie Fort Napoleon’. Uw team wordt opgedeeld in compagnies.
Er staat elke compagnie 5 opdrachten te wachten die ze tot een goed einde moeten brengen. Als extra kan u kiezen om nog een ontsnappingsopdracht, een klimopdracht in het Fort of een laserbattle toe te voegen aan het programma. En dit op de toplocatie van het Fort Napoleon.

BikeGame Oostende
Een unieke manier om al fietsend Oostende en omgeving te verkennen, dat is de korte omschrijving van de BikeGame 4.0. Gestuurd door een tablet met mobiel internet en een gps ontdekken de deelnemers per fiets de koningin der Badsteden met haar prachtige bezienswaardigheden zoals de Mercator, de Venetiaanse gaanderijen, etc. Maar ook nabijgelegen dorpjes zoals Mariakerke of het unieke Raversijde zijn mogelijk.

De Mol
La Talpa (De Mol) is een concept waarin iedere speler meegesleurd wordt in een verhaal waar niemand te vertrouwen is. De deelnemers worden in groepen verdeeld en die groepen nemen het vervolgens tegen elkaar op. Een aantal mensen spelen dubbelspel: ze proberen ongemerkt de opdrachten te saboteren. Maar uiteindelijk blijft dit een teambuildingspel en je probeert als groep te winnen. Het blijft echter een raar idee dat je als groep opdrachten moet uitvoeren, waarbij samenwerking enorm belangrijk is om tot succes te komen maar wetende dat iemand binnen de groep er alles aan zal doen om dit te voorkomen!

First Aid | Safety Challenge

De Safety Challenge is een uniek concept in België. We nemen u mee voor een aparte beleving en leren u de juiste reflexen toe te passen in 3 modules.  Dit kan het verschil maken in het redden van levens!! Het is niet alleen een uitstekende teambuilding activiteit, ernaast gaan alle deelnemers ook naar huis met de aangeleerde vaardigheden die in het dagelijks familieleven kunnen toegepast worden.

Noordzeecruise | Windmolenpark

Getriggerd door duurzame energie op zee? Scheep in met uw team voor een avontuurlijke teambuilding naar de windmolens op de Noordzee. Onderweg naar de Thorntonbank dompelt onze Noordzeegids u onder in tal van maritieme geheimen: van kustnavigatie tot havensignalisatie, de mysterieuze taal van boeien en bakens, exploratie van mariene fauna en flora, de altijd drukbevaren internationale scheepvaartroute…

 

Niet helemaal wat je zocht? Bekijk dan zeker even alle mogelijkheden op onze pagina TEAMBUILDINGS. Krijg je liever wat persoonlijk advies? Stuur gerust een mailtje naar info@meetinoostende.be en we helpen mee zoeken naar de geschikte activiteit!

Lieve Hollevoet

Lieve Hollevoet - Account Manager

Met 15 jaar ervaring maak ik van elke aanvraag mijn missie om de klant te overtuigen om voor onze mooie Stad aan Zee met al haar troeven te kiezen. Mijn focus ligt vooral op seminaries, congressen, familiedagen en teamevents. Werken en wonen aan zee voelt altijd een beetje als vakantie (en dat kan ook jij creƫren in jouw event!). Tot gauw in Oostende, dan kom je mij, met mijn 3 honden, misschien wel tegen op het strand!