Boek je meeting in Oostende en bezoek gratis het James Ensorhuis

Na een intense periode zijn we verheugd dat de meeting industrie weer perspectieven krijgt en fysieke bijeenkomsten weer een deel van ons leven kunnen uitmaken. Samen met jullie gaan wij op zoek naar de locatie die best aansluit bij de wensen en verwachtingen, telkens rekening houdende met de geldende maatregelen rond o.m. social distancing. Eén iets is zeker: wil je een meeting organiseren met een klein groepje, of toch met een iets grotere groep, het diverse aanbod van locaties in Oostende zorgt dat wij voor ieder type meeting een perfecte en veilige organisatie kunnen garanderen.

In Oostende gaan business & pleasure al altijd hand in hand. Om die reputatie eer aan te doen, organiseren wij dit najaar een leuke actie: boek een seminarie in één van de Oostendse locaties en wij van Meet in Oostende geven er een gratis bezoek aan het James Ensorhuis bovenop. Om van deze actie te kunnen genieten, volstaat het om de aanvraag te doen via info@meetinoostende.be - de effectieve boeking van het seminarie dient te gebeuren voor 31 december 2020. Ook boekingen voor 2021 zijn geldig, zolang de bevestiging gebeurt voor het einde van 2020.

- Boek je een seminarie zonder overnachting, krijgt de organisator een gratis ticket voor het James Ensorhuis
- Boek je een seminarie mét overnachting, krijgen ALLE deelnemers gratis toegang tot het James Ensorhuis (in onderling overleg organiseren we de toegang voor de groep samen - of krijgen alle deelnemers een ticket voor later gebruik)

 

Info inwinnen is sowieso steeds vrijblijvend, dus je hoeft in geen geval te aarzelen om ons een mailtje te sturen met je aanvraag. Wij helpen je met veel plezier verder, en zoals steeds, is onze dienst volledig gratis!

 

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.