Congresverslag

“In één jaar tijd twee vierdaagse congressen organiseren, één keer voor 50 deelnemers en één keer voor 100 deelnemers, dat was de uitdaging waar mijn collega en ikzelf mee geconfronteerd werden. We moesten zelf instaan voor letterlijk alles: praktische, financiële én inhoudelijke invulling en dat met welgeteld twee personen. Als eerste was er de vraag waar het congres precies zou plaatsvinden. Voor een internationaal congres in België volgt bijna automatisch de conclusie dat dit wel in Brussel zal zijn. Omdat we bij het secretariaat Kustwacht al eens graag van de platgetreden paden afwijken én omdat veel deelnemers al te kennen hadden gegeven graag dicht bij de kust te verblijven, werd het niet Brussel, maar wel de Koningin der Badsteden, Oostende.

Zo kwamen we al snel op het spoor van MeetinOostende. Ze hebben ons geholpen de juiste locaties te vinden, regelden offertes en facturatie en volgden de hotelboekingen mee op. Dat er één contactpersoon was voor al onze vragen, heeft ons heel wat tijd bespaard. Tijdens zo’n congres moet je aan duizend – en – één dingen tegelijk denken, dus de tips van MeetinOostende voor een vlot verloop kwamen zeker van pas! We zijn zeer tevreden over de troeven van Oostende als congresstad en ook de deelnemers aan onze congressen waren unaniem lovend. Ze kwamen trouwens allemaal uit de nautische wereld, dus de maritieme sfeer in Oostende en de mooie zeezichten konden hen zeker bekoren.”

- Pascal Depoorter & Sofie Rommelaere – Secretariaat Kustwacht

 

Copyright ® BelgianNavy

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.