Event organiseren in Oostende? Vertrouw op Oostende Convention Bureau!

U heeft beslist om uw volgende event in Oostende te organiseren? Da’s de juiste keuze. Immers, u kan zonder meer vertrouwen op het Oostende Convention Bureau dat u met raad en daad zal bijstaan om de locatie en activiteiten te kiezen die het best passen bij uw doelgroep.

  • Uitstekende service

Zo biedt het Oostende Convention Bureau een brede waaier van diensten. De teamleden zijn immers dé specialisten ter plaatse die de Koningin der Badsteden als hun broekzak kennen. Zij zetten u op het spoor van de beste hotels, restaurants en incentives die Oostende te bieden heeft.

  • Eén aanspreekpunt

Bovendien werkt u met één aanspreekpunt voor het volledig dossier. U hoeft zich bijgevolg geen zorgen te maken om contact te nemen met de verschillende leveranciers. Uw contactpersoon bij Oostende Convention Bureau centraliseert alles en vraagt alle offertes op, maakt de contracten op en handelt de facturatie af. Als klant van onze diensten heeft u zelf weinig werk, zo verliest u geen kostbare tijd aan de organisatie van uw event.

  • Booking Tool

Bovendien werkt Oostende Convention Bureau met een handige booking tool voor congressen. Neem dus alvast eens een kijkje op onze website voor meer informatie.

  • Ruim aanbod

In Oostende heeft u niet alleen een ruim aanbod aan vergaderfaciliteiten, hotels en kwaliteitsvolle restaurants, maar tevens een grote keuze aan teambuildingactiviteiten: op het strand, in zee of in de stad.

  • Bereikbaarheid

Oostende heeft nog een niet onbelangrijke troef. De stad aan zee is immers vlot bereikbaar via autosnelweg en openbaar vervoer.


Tot gauw … in Oostende!

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.