Kies het juiste seminariehotel voor uw event in Oostende

Wanneer u een event organiseert in Oostende, kan u gerust op uw twee oren slapen. Immers, via deze pagina op de website van het Oostende Convention Bureau heeft u een ruime keuze uit specifieke vier- en driesterrenhotels die zijn uitgerust met alle technologische snufjes en vergaderfaciliteiten om het succes van uw meeting te garanderen. Neem alvast een kijkje op deze gebruiksvriendelijke webstek waar u op eenvoudige wijze het type hotel kan selecteren dat het beste past bij uw evenement via een keuze uit verschillende parameters zoals aantal sterren, aantal kamers, aantal vergaderzalen en last but not least met of zonder zeezicht. U vertoeft immers aan de mooie Belgische kust, niet?

Twee hotels springen alvast in het oog door de zeer uitgebreide faciliteiten inzake seminarie-activiteiten, met name hotel Thermae Palace en hotel Andromeda.

Zo beschikt Thermae Palace over negen verschillende vergaderzalen, al dan niet met zeezicht. Afhankelijk van de tafelopstelling (theater, school, u-vorm, board room) bieden deze zalen plaats voor 16 tot 450 personen. Voor recepties of banketten zelfs tot maximaal 800 personen. De zalen variëren in oppervlakte van 66 tot 792 m2. Op maat en in samenspraak met u worden uw verlangens en wensen uitgewerkt. Evenwel kunt u ook kiezen voor één van de vergaderarrangementen van het hotel. Deze arrangementen zijn geheel aan te passen volgens de wensen van de klant.

De ruime, aangename vergaderzalen met zicht op zee of stadszicht van hotel Andromeda zijn allemaal uitgerust met de vereiste audiovisuele benodigdheden. Ook hier maakt een uitstekende service een gegarandeerd succes van uw seminarie. Het hotel heeft zes vergaderzalen en een lounge ter beschikking. Afhankelijk van de opstelling kunnen er hier tevens groepen van verschillende grootte terecht, van 6 tot maximaal 130 personen. Ieder seminarie wordt uitgewerkt naar de wensen van de klant. Het hotelmanagement werkt de prijsofferte op maat uit. Bovendien bestaat de mogelijkheid om te opteren voor een aantal nevenactiviteiten tijdens uw seminarie, zoals een cocktail workshop, een casinoavond, verschillende strandactiviteiten en andere diverse evenementen.

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.