Kies in het najaar voor Oostende als eventlocatie

Kiezen voor Oostende als evenementenlocatie, daarmee scoor je altijd. Niet alleen in de zomer, maar het jaar door. Het aanbod in Oostende is dan ook zo divers en uitgebreid dat je eender wanneer kan genieten van een fantastische teambuilding, seminarie, familiedag, ... in onze Stad aan Zee. Ben je voor het najaar nog op zoek naar een locatie om eindelijk weer eens samen te komen met je collega's, overweeg dan zeker en vast Oostende. 

1. Zee en strand
Of het nu een gure herfstdag is of een stralende zonnige dag, de zee en het strand hebben altijd iets magisch. Ongeacht welk weer het is, de zee zal je zeker en vast inspireren.

2. Activiteiten
Het teambuilding aanbod in Oostende is zeer uitgebreid - in het najaar en de winter kunnen heel wat indoor activiteiten georganiseerd worden. Maar ook buitenactiviteiten kunnen perfect gepland worden. Het diner na een dagje buiten teambuilden zal des te meer smaken. Dat garanderen we!

3. Restaurants
Na een dag van meetings of teambuildings is voor velen hét hoogtepunt wel de maaltijd. De Oostendse gastronomie staat op een hoog niveau, winter en zomer. Een voorstel op maat van jouw groep én van het seizoen, culinair plezier verzekerd!

4. Locaties
Oostende beschikt over fantastische hotels en parels van spceciale locaties. Je event in het najaar organiseren zorgt sowieso voor een zeer aangename en ontspannen sfeer, de unieke locaties in Oostende maken het evenement helemaal af.

 

Heb je iets concreet in gedachten en denk je dat Oostende hiervoor in aanmerking komt? Vraag geheel vrijblijvend informatie op bij Lieve en Thomas via info@meetinoostende.be en we kijken met veel plezier wat het best aansluit bij de verwachtingen. 

Lieve Hollevoet

Lieve Hollevoet - Account Manager

Met 15 jaar ervaring maak ik van elke aanvraag mijn missie om de klant te overtuigen om voor onze mooie Stad aan Zee met al haar troeven te kiezen. Mijn focus ligt vooral op seminaries, congressen, familiedagen en teamevents. Werken en wonen aan zee voelt altijd een beetje als vakantie (en dat kan ook jij creƫren in jouw event!). Tot gauw in Oostende, dan kom je mij, met mijn 3 honden, misschien wel tegen op het strand!