Locatie van uw volgende seminarie of congres? Oostende natuurlijk!

Oostende, da’s de Koningin der Badsteden die nog steeds die Belle Epoque grandeur van weleer uitstraalt. Maar Oostende is veel meer dan dat. Wist u dat deze kustparel ook een uitstekende locatie is voor uw volgende seminarie of congres?

Uiteraard is er het strand, de zee en het historische Fort Napoleon die speelterrein kunnen zijn voor talrijke teambuildingactiviteiten. Een brede waaier van kwaliteitsvolle hotels met meeting- en vergaderfaciliteiten voorzien van alle moderne technische snufjes staat borg voor de perfecte ontvangst van uw deelnemers.

Bovendien kan Oostende bogen op een goede bereikbaarheid via de autosnelweg én het openbaar vervoer.

En last but not least kan u steeds rekenen op de professionele dienstverlening van het Oostende Convention Bureau dat u met raad en daad zal bijstaan opdat u de locatie of incentive vindt die het best past bij uw doelgroep.

Kortom, drie sterke redenen om uw event in Oostende te laten doorgaan:

  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen;
  • Ruim aanbod aan vergaderfaciliteiten en hotels, kwaliteitsvolle restaurants en een grote keuze aan teambuildingactiviteiten;
  • Vlot bereikbaar via autosnelweg en openbaar vervoer.

Mooi toch?

Neem alvast een kijkje op de website en neem contact met het team van ‘Meet in Oostende’.

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.