Oostende brengt collega's terug samen

Sinds jaar en dag staat Oostende gekend als de Stad aan Zee, waar zaken en plezier hand in hand gaan. Door corona zijn momenteel heel wat werknemers verplicht om van thuis uit te werken en missen ze dus ook hun collega’s. Daar willen wij van Meet in Oostende iets aan doen! Om jullie allen een hart onder de riem te steken, geven we de komende weken maar liefst 8 teambuildings weg.

De teambuildings die je kan winnen, zijn een greep uit het brede aanbod van teambuilding activiteiten die in Oostende kunnen georganiseerd worden. We denken aan een spannende tocht op een speedboat, een uitsnapping uit het Fort Napoleon, een mix van sportieve activiteiten en breinbrekers. Elke week wordt een andere teambuilding verloot!

Hoe deelnemen?

1. Ga naar de Facebook-pagina van Meet in Oostende
2. Like de pagina
3. Like de post
4. Tag de collega's die je wil meenemen op teambuilding in de reacties
5. En/of post een foto van jou en je collega's die je mist

De winnaar wordt elke week persoonlijk verwittigd. De teambuilding kan met maximaal 10 personen opgenomen worden in de loop van 2021. 

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.