Oostende voor Anker 2019

Oostende voor Anker 2019

Oostende voor Anker verzamelt tijdens haar 20ste editie opnieuw meer dan 150 authentieke schepen en vaartuigen die ooit de rijkdom vormden van onze roemrijke maritieme geschiedenis. De ideale manier voor uw bedrijf om uw klanten of medewerkers te bedanken, maar ook om uw bedrijf te profileren als Sail Minded. Ontdek dagelijks één van onze kathedralen van de zee, Artemis en Minerva en geniet van de zilte lucht op een echt Tall ship!

Programma:

11.00 uur: Aperitief in de Haddock Lounge (VIP tent)

12.00 uur: Inschepen aan boord van de Artemis of Minerva waar u een drankje aangeboden wordt

14.30 uur: Aanmonsteren aan de Cruisekaai – kort rondleiding op de site en bezoek aan het Galjoen Lé Galion

15.00 uur: Aanvang walking lunch

17.00 uur: Einde ontvangst

 

Kostprijs: 135 euro/pp all in (excl. btw) minimaal 10 personen per groep  

Dit pakket kan elke dag geboekt worden zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Voor grotere groepen kan een exclusief pakket samengesteld worden.

 

Voor meer informatie, mail ons via info@meetinoostende.be

Klik hier om te reserveren.

 

 

Ontdek de Minerva
De “Minerva” werd in 1935 als zeilende driemaster gebouwd in Duitsland. Haar eerste naam was “Uwe Ursula”. Ze behoorde tot de laatste zeilende vrachtschepen die gebouwd werden.  Het schip veranderde al enkele malen van eigenaar en werd door de laatste eigenaars terug in haar oude glorie hersteld. Het schip werd omgebouwd tot zeilend partyschip met een comfortabele bar en restaurant en ze voldoet uiteraard aan alle veiligheidsnormen.

Ontdek de Artemis
De Artemis, genoemd naar de godin van de jacht,  werd in 1926 in Noorwegen gebouwd voor de walvisjacht.  Ze was in gebruik tot het eind van de jaren ‘40. In de jaren ‘50 werd ze omgebouwd tot vrachtschip en voer tussen Azië en Zuid-Amerika, totdat ze buiten dienst werd gesteld omdat de concurrentie te groot werd. Friese eigenaren kochten de Artemis eind vorige eeuw en bouwde haar met veel liefde en gevoel voor detail terug naar een verbluffend fraai zeilschip. 

Lieve Hollevoet

Lieve Hollevoet - Account Manager

Met 15 jaar ervaring maak ik van elke aanvraag mijn missie om de klant te overtuigen om voor onze mooie Stad aan Zee met al haar troeven te kiezen. Mijn focus ligt vooral op seminaries, congressen, familiedagen en teamevents. Werken en wonen aan zee voelt altijd een beetje als vakantie (en dat kan ook jij creƫren in jouw event!). Tot gauw in Oostende, dan kom je mij, met mijn 3 honden, misschien wel tegen op het strand!