Opendeurdag Kursaal Oostende

We vieren de vijftiende verjaardag sinds de laatste grote verbouwing in 2005. Het Kursaal bestaat natuurlijk al veel langer, maar wij zochten gewoon de perfecte reden om iedereen te laten meegenieten van de parel aan de Belgische kust. Ze stellen in 2020 een heel jaar zoveel mogelijk hun deuren open met fantastische optredens, gratis activiteiten en een unieke blik achter de schermen.

Kom tijdens één van de opendeurdagen genieten van gegidste rondleidingen doorheen het Kursaal en treed in de voetsporen van één van de vele artiesten van de afgelopen jaren.

Neem plaats in de make-up stoel van Bonnie Tyler, sta voor dezelfde spiegel waar de mannen van Take That hun kapsel in de plooi legden of rust even uit in de zetel waar Arno een middagdutje deed. Je kan ook plaatsnemen op het podium en je even Axelle Red, Jerry Lee Lewis, Bryan Ferry, Urbanus, Shaggy of één van The Chippendales wanen. Euh… dat laatste vooral ‘denken’ dus!

Ontdek ook de vele verborgen kunstschatten in het gebouw van grootmeesters als Paul Delvaux, Pierre Caille en Tytgat. Je komt zeker ook zaken te weten over de architectuur en het roemrijke verleden van een tot de verbeelding sprekende plaats aan zee.

Er zijn in totaal vier momenten waar het Kursaal haar deuren opent voor het grote publiek. Er zijn ook beperkte inschrijvingen mogelijk met gidsen. Kon je niet op 2 februari? Niet getreurd, er zijn nog drie andere opendeurdagen met een andere invulling op deze datums: 21/06/2020, 20/09/2020, 06/12/2020

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.