Organiseer je volgende meeting in één van deze 6 toplocaties

Oostende staat al vele jaren bekend voor het mooie aanbod aan 3 en 4 sterren hotels, aan de diversiteit van evenementen, de vele mogelijkheden om je culinair te laten verwennen, ... Ook het aanbod aan unieke locaties in Oostende is om van te smullen. Daarom zetten we graag enkele toppers in de kijker waarmee je zonder twijfel scoort bij je collega's en gasten. Een evenement in één van deze locaties blijft je sowieso bij!

Fort Napoleon

Te midden van de Oostendse duinen vind je het Fort Napoleon. Dit historische gebouw is dé perfecte locatie voor ieder type bedrijfsevenement: seminaries, teambuildings, familiedagen, … de aanwezige brasserie verzorgt bovendien alle catering tot in de details.

 

 

ACEG Wellington Renbaan

Een bedrijfsevent op een uitzonderlijke ligging en in een unieke setting, daarvoor moet je bij ACEG Wellington Renbaan Oostende zijn. De 2 prachtige zalen lenen zich uitstekend voor meetings, congressen, walking dinners, beurzen, … Het ontdekken waard!

 

 

De Grote Post

De Grote Post is gehuisvest in een beschermd, modernistisch gebouw dat decennia lang dienst deed als postgebouw. De mogelijkheden zijn eindeloos met 3 theaterzalen en 10 polyvalente zalen. Congressen, seminaries, bedrijfsfeesten … alles kan!

 

Bluebridge

Bluebridge - Ostend Science Park is een ontmoetingsplek voor innovatieve bedrijven die toekomstgerichte, duurzame oplossingen willen uitwerken. In dit uitgesproken tech-research kader kan je meetings tot 200 personen organiseren. 

 

De Cierk

Ben je op zoek naar een écht unieke ervaring, dan zit je zeker goed bij De Cierk - Fish food & meet market. Deze locatie combineert prachtige vergaderzalen met een versmarkt van streekproducten. Dit in de oude vismijn van Oostende. Een echte topper!

 

Kursaal Oostende

Kursaal Oostende bevindt zich op een unieke locatie, op de zeedijk en in het stadscentrum van Oostende. Het is één van de grootste en best uitgeruste congres- en concertzalen van België, met een auditorium, 4 multifunctionele zalen en een meeting center.

 

Interesse? Vragen? Lieve en Thomas van Meet in Oostende helpen je met plezier verder. Je bereikt hen via info@meetinoostende.be

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de après-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.