Taz Aan Jou-Actie

Taz Aan Jou-Actie

Naar goede gewoonte staat Theater aan Zee ook dit jaar weer op het programma. Van 31 juli tot 10 augustus gaat deze vaste waarde weer door in de mooiste badstad van het land. 10 dagen lang worden er allerhande podiumkunsten zoals theater, dans en performance in een eigenzinnige combinatie met onder andere muziek, fotografie en literatuur gepresenteerd.

De Aan Jou-Actie voor bedrijven.

De Aan Jou-Actie biedt bedrijven de kans om handje toe te steken aan organisaties die zich inzetten voor onze maatschappij. Door als bedrijf tickets te kopen die dan uitgedeeld worden aan deze organisaties en zo aan mensen met minder kansen, word je vermeld op de site. Afhankelijk van het aantal tickets dat je schenkt, word je in een lijst van schenkers getoond (10 of minder tickets), word jouw logo en naam vermeld (meer dan 10) of  uw logo, naam en een korte beschrijving (15 of meer). Anoniem schenken kan natuurlijk ook. Je kunt er ook voor kiezen om aan jouw eigen personeel tickets te schenken of aan een organisatie naar eigen keuze die je nauw aan het hart ligt alsook bijvoorbeeld vrijwilligers die voor u werken.

Hier kan je zien welke organisaties TAZ geselecteerd heeft als ontvangers van de geschonken tickets.


Lees hier de folder met alle info en de voorstellingen waarvoor je tickets kan schenken of ontvangen. Tickets bestellen kan via deze link.

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.