Team Building in de Koningin der Badsteden

Wie Oostende zegt, denkt onmiddellijk aan een deugddoende wandeling op het strand langs de zee. Uiteraard biedt de Koningin der Badsteden veel meer dan dat. Wist u dat het Oostende Convention Bureau een uitzonderlijk brede waaier van teambuildingsactiviteiten voor u heeft klaar liggen? Meer dan 80 plezierige momenten op het strand, in zee, in de stad of in het historische Fort Napoleon.

Zin in een adrenaline boost? Dan is een zeilwagenrace een aanrader, maar waarom geen initiatie surfen of liever leren kite-vliegen?

Misschien wenst u met uw gasten liever een brokje geschiedenis te verorberen? Alleen al in en rond het indrukwekkende Fort Napoleon kan je terecht voor zo’n 14 verschillende teambuildingactiviteiten. Bent u benieuwd naar de mysteries van de geheime gangen van het Fort? Of wat dacht u van een ontsnappingsspel ‘Escape from Fort Napoleon’, een uniek teamspel met een hoog fun gehalte en grote toegankelijkheid. Of lost u liever een moordzaak op?

Treed in het voetspoor van Poolreiziger Adrien de Gerlache en bezoek de ‘Mercator’, de historische driemaster, sinds 1964 een heuse parel aan de kroon van de Koningin der Badsteden. Of bezoek de ‘Amandine’ en wees getuige van het ruige leven aan boord van een IJslandvaarder. Een intense ervaring voor alle zintuigen!

Ooit al eens zelf garnalen willen vangen zoals een stoere garnaalkruier van weleer? Ook dat kan. In knalgele waadpakken met een touw rond het middel, de kruinetten op de schouders, net zoals vroeger, trekt u gewapend de zee in voor een echte natuurbeleving om achteraf de vangst smakelijk op het strand te verorberen.

Verder kan u op verschillende aangename manieren ook Oostende als ‘stad’ leren kennen, culinair of cultureel bijvoorbeeld, via een originele lunch met ‘A’petit’ of een bierproeverij.  De city game ‘Oostendsche Ploaten’ of het interactief parcours ‘An’T Zeetje’ brengt u dan weer langs onvolprezen toeristische én minder gekende pareltjes van Oostende en dompelt u helemaal onder in de sfeer van de Belle Epoque hoogdagen van de stad. En waarom niet de avond afsluiten in het Casino?

Uiteraard is dit maar een beperkte opsomming van wat er allemaal mogelijk is. Voor een gedetailleerd overzicht kijkt u best even hier.

Immers, op onze website vindt u een duidelijk overzicht van alle mogelijke teambuildingactiviteiten op het strand (15), in zee (7), in het historische Fort Napoleon (14) of in de stad (47) waar u bovendien nog de keuze heeft uit 4 avondactiviteiten, 9 city games, 3 creatieve, 9 culinaire en 9 culturele activiteiten, maar ook indoor (4) of ‘te voet’ of met ‘wielen’ (9).

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.