Testimonial Belfius

De bestuurders van Belfius regio Mechelen zonderen zich jaarlijks af om te brainstormen in combinatie met teambuildingactiviteiten. Vorig jaar viel de keuze op Oostende. "Een positieve ervaring. En niet enkel omdat de weergoden mee zaten", zegt Marc Dhuygelaere.

De bestuurders van Belfius trokken van donderdagavond tot zondag richting kust. "In totaal negen personen", vertelt Marc. "Er werden brainstormsessies en teamactiviteiten voorzien".

Fort Napoleon

De meetings vonden onder andere plaats in Fort Napoleon, in combinatie met een diner. "We hadden vooraf een budget vooropgesteld. Toerisme Oostende deed ons verschillende voorstellen. De begeleiding in het vinden van hotels en locaties was heel goed", zegt Marc.

Segway

Naast brainstormen, werd ook gedacht aan de groepssfeer via verschillende teambuildingactiviteiten. "We kregen een rondleiding op een Segway, deden een tocht met buggy's, een boottocht op zee, en strandspellen waarbij de nadruk lag op samenwerken. De afwisseling was groot, én het weer zat heel goed mee. We konden achteraf dus enkel tevreden zijn", vertelt Marc.

Perfecte ligging

Over de samenwerking met de Meet-afdeling van Toerisme Oostende is Belfius heel tevreden. "We organiseren deze brainstormdagen al achttien jaar. Oostende is alvast heel goed meegevallen. De ligging is perfect, en het aanbod en de mogelijkheden waren in elk geval ruimschoots voldoende", steltt Marc. "Er waren ook veel hotels ter beschikking. Wij kozen voor Hotel Mercure. Alles was nabij gelegen, om vanuit het centrum verschillende activiteiten op te bouwen".

- "De begeleiding in het vinden van hotels en locaties was heel goed" -

- "De afwisseling in de teambuildingactiviteiten was groot" –

- "De ligging van Oostende is perfect, en het aanbod en de mogelijkheden waren in elk geval ruimschoots voldoende" -

Lieve Hollevoet

Lieve Hollevoet - Account Manager

Met 15 jaar ervaring maak ik van elke aanvraag mijn missie om de klant te overtuigen om voor onze mooie Stad aan Zee met al haar troeven te kiezen. Mijn focus ligt vooral op seminaries, congressen, familiedagen en teamevents. Werken en wonen aan zee voelt altijd een beetje als vakantie (en dat kan ook jij creƫren in jouw event!). Tot gauw in Oostende, dan kom je mij, met mijn 3 honden, misschien wel tegen op het strand!