Vergaderen in een 4* hotel

Er zijn tal van redenen om je volgende meeting in Oostende te organiseren, de Oostendse 4* hotels zijn zonder twijfel één van de hoofdredenen. We belichten graag 3 toppers die er ook in de huidige omstandigheden in slagen om er voor elke deelnemer een geslaagde - en veilige - meeting van te maken. Wil je er echt iets onvergetelijks van maken? Boek er dan een overnachting bij, gemotiveerde en goed uitgeruste deelnemers gegarandeerd!

Andromeda ****
Na een lange werkdag kun je ontspannen in de comfortabele sauna, het zwembad of de fitnessruimte. De luxueuze strakheid van de ontspanningsruimtes werd doorgetrokken in de 111 hotelkamers en in 7 vergaderzalen. Dit viersterrenhotel is de plaats bij uitstek om meetings te organiseren, maar ook om te relaxen.

 

Bero ****
Vergaderen op verplaatsing maakt onze ecologische voetafdruk altijd groter, maar gelukkig kun je meetings organiseren in het milieuvriendelijkste hotel van Oostende. Viersterrenhotel Bero is een oase van rust in het hartje van de stad en is perfect voor kleine tot middelgrote seminaries. Je kunt er vergaderen in vier vergaderzalen, die door de grote glaspartijen baden in daglicht.

 

Thermae Palace ****
Het geklasseerde hotel telt 128 luxueuze kamers en 8 vergaderzalen. Je kunt de helende werking van de zeebries aan den lijve ondervinden op het strand. Samen met je collega’s kun je een balletje slaan op de Wellington Golfbaan of aan je conditie werken in de fitnesszaal. Nadien kun je uitgebreid tafelen in Brasserie Albert. Een verblijf in hotel Thermae Palace is een echte belevenis die bij iedereen in de smaak zal vallen!

 

 

Interesse? Vragen? Twijfels omwille van het coronavirus? Eventueel interesse in een andere locatie? Laat het ons weten en wij gaan, volledig vrijblijvend, met jou op zoek naar wat kan! Dat kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@meetinoostende.be

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.