Volledig vernieuwde ontbijtzaal in hotel Bero

Ook in 2016 zit hotel Bero niet stil en blijven ze verder investeren om het comfort van hun gasten te verhogen.  Begin dit jaar namen ze de ontbijtzaal onder handen en sinds begin maart kunnen de gasten nu van hun ontbijt genieten in een stijlvol, eigentijds kader.  Er werd eveneens gezorgd voor een nieuw koffietoestel die de koffiebonen op het moment zelf maalt en een heerlijk vers kopje koffie tevoorschijn tovert.  Bovendien komt er ook nog een nieuw toestel die automatisch sinaasappelen perst en lekkere verse jus produceert.

De ontbijtbeleving in hotel Bero wordt zo naar een hoger niveau getild en betekent voor onze gasten een ideale start van een nieuwe dag.

 

 

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de apr├Ęs-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.