Restaurant Toi Moi Et La Mer

 (toon grote weergave)

Dat je hier uitstekende Noordzeevis eet, recht uit de zee op je bord, is eigenlijk alleen maar logisch. Chef Christophe Snauwaert is North Sea Chef en werkt enkel met vis die hier, pal voor zijn deur zwemt en elke morgen vers geleverd wordt. Hier eet je heerlijke, minder bekende vis zoals pieterman en rode poon maar vind je ook klassiekers als tong op de kaart. En de garnalen die je in Moi, Toi et La Mer proeft, zijn Oostendse exemplaren. Gekocht op de vistrap.

Kortom, een topadres pal op de Zeedijk

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar