Restaurant Toi Moi Et La Mer

Uithangbord Restaurant Toi Moi Et La Mer (toon grote weergave)

Op de zeedijk in Oostende is het aangenaam tafelen in dit sfeervol ingerichte restaurant. Zaakvoerder Christophe staat zelf aan het fornuis en verwierf in 1997 de titel “Beste Juniorkok van België”. Proef zeker de specialiteit van het huis: quattro van zeebaars, tonijn, Sint-jacobsvruchten en gamba’s met risotto en pommade van zuiderse tomaat. Christophe gebruikt in zijn keuken enkel dagverse ingrediënten om de natuurlijke aroma’s te bewaren. Door Michelin bekroond met een 'Bib Gourmand', wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit.

Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar

Contacteer ons