Restaurant Marina

 (toon grote weergave)

Restaurant Marina is niet zomaar een doorsnee Italiaans restaurant. Het is een plek waar je heen gaat om languit van de Italiaanse gastronomie te genieten. 

Opgericht in 1973, werd het restaurant meteen een vaste waarde in Oostende. In 2003 werd Marina bekroond met de titel “Ristorante Italiano”, een gerenommeerd kwaliteitslabel dat rechtstreeks uitgereikt wordt door de Italiaanse overheid aan restaurants die de Italiaanse culinaire traditie in ere houden. 

Het restaurant is in maart 2019 verhuisd naar Oosteroever. Het nieuwe interieur ademt Italië: marmeren elementen en messing accenten zetten de toon. Op mooie dagen kan je terecht op het nieuwe terras waar je een mooi zicht hebt op de vismijn: de bron van heel wat heerlijke zaken die bij Ristorante Marina op je bord verschijnen. 

Je kan er terecht om een nieuwe beleving te ervaren tijdens een lunch of diner. Het keukenteam onder leiding van Randy Degroote legt je graag in de watten. Marina heeft dat allemaal: een zeer goede burgerkeuken, hartelijk en professioneel personeel en een topligging. 

In Ristorante Marina ben je welkom voor formele zakenlunches, romantisch dineren of bijpraten en vieren met vrienden en familie.

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar