STORM

 (toon grote weergave)

De Stad aan Zee gloeit opnieuw van ambities. Met de stadsontwikkeling ter hoogte van Oosteroever komt er een vernieuwd stadsdeel bij. Aan de rand van de Oostendse visserij kon chef Michiel Rabaey zich geen betere plek dromen om STORM te openen, zijn nieuw restaurant dat een ode wil brengen aan onze Noordzeevis.

Terroirkeuken

Vanuit zijn open keuken wil Michiel de rijkdom van de Noordzee toelichten door vergeten vissoorten of bijvangst te serveren (denk aan steenbolk, zeekat, rode poon, horsmakreel, ...). In zijn op vis gerichte bereidingen werkt hij duurzaam; alle onderdelen van vin tot staart worden gebruikt. Restjes tarbot worden bijvoorbeeld verwerkt in een gefermenteerde vissaus. Zijn inspiratie haalt hij uit alles wat zich in een straal van een kilometer rond STORM bevindt. Het beste wat de zee te bieden heeft, afhankelijk van het seizoen en het aanbod. Om de Noordzee nog dichter bij zijn gasten te brengen, plukt hij de kruiden voor zijn gerechten in de duinen en kookt hij ze met zeewater. Daarnaast biedt Michiel ook vleesgerechten of surf-en-turfcombinaties aan.

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar