Fort Napoleon

Luchtfoto Fort Napoleon  (toon grote weergave)

Dit indrukwekkende Fort te midden van de Oostendse duinen is dé bestemming voor uw volgend teamevent. Na grondige renovatiewerken opende het Fort Napoleon opnieuw de deuren en transformeerde zich tot een museum met een technologisch kantje met een gloednieuwe permanente expo.

Ontdek het gloednieuwe verhalen parcours langs de geschiedenis van het fort. Telkens met het idee: “wat als de muren konden praten?” Wie dicht genoeg bij de immense stenen wanden gaat staan, hoort bekende en minder bekende stemmen vertellen wat hier allemaal gebeurde. Bakkers wiens meel gepikt werd zodat soldaten naar de meisjes van plezier konden. De kille ellende van de winters in het fort. Of de geniepige dates van onze eigen Oostendenaars. De lichtprojecties rond de luisterpunten zorgen voor de perfecte Instagramfoto. Voor kinderen is er een aangepaste tocht. Luisteren, fluisteren, genieten van de rust en verbaasd staan over de indrukwekkende architectuur van het monument.

Teambuildings en familiedagen

Samen met uw collega’s, vrienden, ... een uitdagende dag tegemoet gaan? Ook dat kan in Fort Napoleon! Een plek die tot de verbeelding doet spreken met zijn authenticiteit. Er wordt samengewerkt met verschillende evenementenkantoren die zowel vaste formats als een teambuilding op maat kunnen aanbieden.

Aan de hand van avontuurlijke activiteiten kan u uw team beter leren kennen en een dag boordevol spanning en uitdagingen aangaan. Denk maar aan een spectaculaire ontsnapping uit het Fort, of een een grote zoektocht waar je aan de hand van doe-opdrachten een weg moet vinden door de gangen van het gebouw.

Voor familiedagen is het Fort Napoleon eveneens uiterst geschikt. De vele diverse ruimtes kunnen gebruikt worden voor tal van workshops en activiteiten, maar eveneens de ruimte rond het Fort en het strand dat op enkele minuutjes wandelen ligt zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Een topdag gegarandeerd, voor zowel jong als oud.

Capaciteit vergaderzalen
Naam Oppervlakte
(m2)
Capaciteit
Theaterstijl
Capaciteit
Schoolstijl
Capaciteit
U-vorm
Capaciteit
Banket
Capaciteit
Receptie
Capaciteit
Board room
Binnenkoer 115 - - - - - -
Dakterras met zeezicht 650 - - - - - -
Kleine seminariezaal 30 - - - - - -
Grote seminariezaal 110 - - - - - -
Gordel 1e verdieping - - - - - - -
Volledig fort - - - - - - -

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Fort Napoleon?
  • In het midden van de duinen

  • Zeezicht

  • Gratis WIFI

  • Gratis parking

Vraag prijsvoorstel aan
Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar