Fast@Sea

 (toon grote weergave)

Onderga een stevige adrenalineboost samen met je team, vrienden en/of bedrijfsrelaties dankzij onze Fast @sea sensatie vol pure snelheid. Beleef de Noordzee vanuit een geheel ander perspectief aan boord van de F@ST ONE in Oostende.

De F@ST ONE neemt je mee langs de kust met topsnelheden van 90km/uur. Het vaartuig is een Capelli Tempest 750 Xtreme uitgerust met een 350 pk Yamaha motor. Ons professioneel team garandeert je een onvergetelijke herinnering. De F@ST ONE neemt tot 12 passagiers mee, biedt comfort en veiligheid in de handen van een ervaren en gebrevetteerd schipper.

Onze formules bevatten onder andere: totaalpakketten op maat voor bedrijven, VIP transfers en bezoeken aan de windmolenparken. Onderweg passeer je gigantische zeeschepen en duikt er misschien wel een nieuwsgierige zeehond op. Voor grotere groepen leggen wij gelijkaardige extra vaartuigen in. Kies je voor adrenaline of heb je het liever wat rustiger? We kunnen perfect de snelheid aanpassen op maat van de passagiers. Een absolute must do !

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Fast@Sea?
  • Ander perspectief

  • Onvergetelijke herinneringen

  • Pure snelheid

  • Adrenalineboost

Vraag prijsvoorstel aan