Indoor Ipad Game

 (toon grote weergave)

Numerieke Games die in kleinere teams op tablets gespeeld wordt, onder deskundige begeleiding van een spelmaster.  Deze energieke teambuildings draaien rond delegeren, time management, strategisch plannen en samenwerken als een team.

Optie 1

Level Up:

Het doel van dit razendsnelle spel is eenvoudig: zoveel punten scoren voordat de tijd op is! In dit strategisch spel moeten de teams zich door 5 niveaus heen werken, waarbij elk nieuw niveau steeds uitdagendere vragen en opdrachten met zich meebrengt. Je bepaalt telkens zelf de moeilijkheidsgraad: hoe moeilijker de uitdaging, hoe meer punten je kan verdienen!

Een goede strategie is de sleutel tot het winnen van dit spel: zal jouw team kiezen voor een veelvoud aan gemakkelijke uitdagingen, of samenwerken om de meer complexere vragen die meer punten waard zijn op te lossen? Dit allemaal terwijl de klok steeds verder weg tikt.

Optie 2

The Trading Table:

Het is tijd om je trading table skills bij te spijkeren en tacktisch te gaan onderhandelen tijdens onze trading table challenge!

Deze intense activiteit draait volledig rond het kopen en verkopen in de beurswereld: focus op strategie, verkoop,  competitie en vooral samenwerking! Neemt jouw team risico's op het fluctuerende trading board en koopt het zaken aan de laagste prijs, of speel je het veilig en ga je voor kleinere winst marges? De hele challenge draait om strategie.

Door gebruik te maken van crypto-currency, hangt jullie succes in deze high-energy activiteit af van instinct, samenwerking en de capaciteit om snel beslissingen te nemen!

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar