Maritieme Genoegens

 (toon grote weergave)

Na een onverwacht bezoek van een toch wel heel erg typische kustfiguur, neemt een gediplomeerde gids u mee voor een flinke portie zuivere zeelucht en een gezonde blos op de wangen! In Oostende leidt deze maritieme kenner u met deskundige uitleg van het strand naar de Visserskaai voor een heerlijk ‘visproevertje’.

U krijgt ook de kans om het vroegere scholingsschip van de marine, de Mercator, of de laatste Ijslandvaarder, de Amandine, te bezoeken. Beiden zijn nu omgebouwd tot een maritiem museum vol interessante bezienswaardigheden! In Knokke-Heist laten de natuurgidsen u kennis maken en genieten van het natuur- en vogelreservaat ’t Zwin met zijn typische slikken en schorre.

In Zeebrugge brengt u samen met een ervaren gids een bezoek aan het Seafront zeevaartmuseum, neemt u een kijkje in de SOS Foxtrot onderzeeër en bezoekt u het lichtschip Westhinder! In De Panne, De Haan of Blankenberge begeleidt de natuurgids u door de verschillende natuurreservaten waar u kan genieten van het unieke duinenlandschap!

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar