Sail and Connect

Deze zeiltocht brengt je niet alleen in contact met de natuur maar ook met jezelf en met je collega's. We stappen even uit de rollercoaster, even uit ons druk-druk-druk-bestaan. En genieten van het weidse uitzicht, van de stilte op zee. Dit helpt om je aandacht naar binnen te richten, om te luisteren naar je eigen geluid en in contact te komen met de essentie van wie jij bent, wat jouw motiveert, etc...

Het wordt een onvergetelijke ervaring waarbij je jouw inzichten deelt met je collega's en elkaar zo op een veel dieper niveau leert kennen. Dit programma wordt begeleid door een ervaren coach. Alle teamleden krijgen onderweg verschillende vragen voorgeschoteld. Vragen waarop vaak verrassende antwoorden worden geformuleerd. De coach nodigt uit deze antwoorden te delen met de andere collega's.

Concept

In een intakegesprek met de klant, wordt samen beslist welke vragen er aan de deelnemers zullen gesteld worden. Vragen die in het verleden veel impact hadden op zowel de teamleden als het team zijn: 

Welke gebeurtenis in jouw leven heeft jou gevormd tot wie je nu bent?
Welke overtuiging/waarde koester je het meest - welke voordelen en nadelen brengt dit met zich mee?
Wie ben jij in dit team? Met welk dier kun jij jezelf vergelijken - welke parallen herken je?
 

Zeilen is een uitgelezen manier om mensen via contact met de natuur terug in contact met zichzelf en met elkaar te brengen. Door te ontdekken wie je bent als mens, medewerker of leidinggevende en jezelf in die eigenheid te laten zien, versterk je de verbinding met jezelf en met de collega's. 

Kortom: van uitzicht naar inzicht!

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar