War For Talent

 (toon grote weergave)


De teams uitgedaagd om de talenten van hun “warriors” optimaal te gaan inzetten. We voorzien een aantal teamversterkende opdrachten waarbij het ene talent al wat uitdrukkelijker aan bod komt dan het andere. Door verschillende opdrachten op dezelfde momenten te laten doorgaan, moeten teams goed nadenken welke “warriors” ze op welke opdracht gaan inzetten. Sommige opdrachten kunnen ook een langere tijdsduur in beslag nemen waardoor teamleden niet inzetbaar worden op andere simultane opdrachten.
We voorzien opdrachten rond kracht, inzicht, creativiteit, snelheid, communicatie,… voor elk wat wils.
De teams krijgen op vooraf een overzichtelijke planning met daarop de timings, locaties, opdrachten, het aantal warriors per opdracht en welke talenten belangrijk zijn voor elke opdracht. Aan de teams om hun “human resources” optimaal te gaan inzetten.
Dit is geen standaardprogramma en afhankelijk van de groepsgrootte (van 20 tot +500), timings, budget en wensen van de klant, wordt dit op maat uitgewerkt.
We kunnen werken met “basic” opdrachten, maar kunnen ook onze mobiele escape box, de VR-challenge, een interactief iPad-game en onze drone-challenge integreren in dit uitdagende programma.
De scores worden digitaal bijhouden zodat we direct na het event weten welk team de “War For Talent” heeft gewonnen.
 

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar