Fast@Sea

 (toon grote weergave)

Captain Blue bezorgt je een adrenalineboost vol pure snelheid en plezier.  Beleef de Noordzee vanuit een geheel ander perspectief aan boord van onze speedboot. We nemen je mee langs de kust of naar de windmolens op zee met topsnelheden tot 90km/uur.  Veiligheid staat voorop: reddingsvesten verzorgen wij alsmede een korte duidelijke veiligheidsbriefing voor vertrek.

Het vaartuig is een RIB van het type GEMINI Waverider 8.80, uitgerust met 2 x 200 pk Suzuki motoren.  Aan boord is er plaats voor 12 passagiers en 2 crewleden in alle comfort.  Samen met onze gecertifieerde en ervaren kapiteins garanderen we je een onvergetelijke herinnering.

Het vaartuig staat onder toezicht van de Belgische scheepvaartinspectie en voldoet aan de nieuwe en strenge vereisten voor commercieel passagiersvervoer in België.  Onze RIB beschikt over top-notch veiligheidsuitrusting en communicatiemateriaal. Dankzij de zuinigste en schoonste 4 takt buitenboord motoren van de nieuwste generatie wordt de uitstoot sterk gereduceerd. Wij varen zelfs helemaal CO2 neutraal daar we brandstof tanken die de uitstoot 100% compenseert.

Onze formules bevatten onder andere: totaalpakketten op maat voor bedrijven, VIP transfers en bezoeken aan de windmolenparken. Onderweg passeer je gigantische zeeschepen en duikt er misschien wel een nieuwsgierige zeehond op. Voor grotere groepen leggen wij gelijkaardige extra vaartuigen in. Kies je voor adrenaline of heb je het liever wat rustiger? We kunnen perfect de snelheid aanpassen op maat van de passagiers. Een absolute must do !

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Fast@Sea?
  • Ander perspectief

  • Onvergetelijke herinneringen

  • Pure snelheid

  • Adrenalineboost

Vraag prijsvoorstel aan