Zeilen

 (toon grote weergave)

Zeilen is een geweldige manier om je personeelsleden of beste klanten te bedanken voor de samenwerking van het voorbije jaar of ze te stimuleren om het beste van zichzelf te blijven geven. Wij beschikken over een vloot van 10 prachtige snelle wedstrijdboten die vanaf april tot eind oktober volop inzetbaar zijn. We kunnen dus makkelijk 100 personen terzelfdertijd laten zeilen. Is de groep groter, dan raden wij aan het zeilen te combineren met enkele activiteiten aan land.

Concept

Nog nooit gezeild? Geen enkel probleem, na een korte zeiltechnische uitleg, kiezen we het ruime sop en voor je het weet heb je de overstag – en gijpmaneouvres onder de knie. Afhankelijk van het programma waar je voor kiest, wordt het lekker chillen of een heuse work-out.

Tijdens 'Ostend Sailing' varen we voor de kust van Oostende. Je moet op rekenen op 2,5 uur per sessie. Er is totaal geen voorkennis van zeilen vereist om aan dit programma deel te nemen. We raden aan om zeilpakken te huren, op zee is het immers altijd frisser dan aan land. Onze pakken zijn waterdicht en ademend

Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar

Contacteer ons