Zeilen op zee: Regatta

 (toon grote weergave)

Zeilen is een geweldige manier om je medewerkers te bedanken voor de samenwerking van het voorbije jaar. Tijdens deze Sailing Race zorgen wij voor een perfecte mix van ‘fun’ en ‘challenge’!

Onze professionele schippers verwelkomen u aan boord. Optioneel kunt u gebruik maken van een ontbijt. U maakt nu deel uit van de crew. Na een veiligheidsinstructie worden de zeilen gehesen en varen jullie de haven buiten. Voor de kust worden er boeien uitgelegd zodat alle teams de manoeuvres kunnen oefenen.

Concept

Alles onder de knie? Dan belonen we u in het clubhuis met een heerlijke lunch. Na de lunch kunnen de verschillende teams het in een heuse wedstrijd opnemen tegen elkaar. De wedstrijdleiders leggen de startprocedure en regels op het water uit. De boten varen weer buiten en het startschot wordt gegeven. 

Wij beschikken over een vloot van 10 prachtige snelle wedstrijdboten die vanaf april tot eind oktober volop inzetbaar zijn. We kunnen dus makkelijk 100 personen terzelfdertijd laten zeilen. Is de groep groter, dan raden wij aan het zeilen te combineren met enkele activiteiten aan land. Het zijn echte wedstrijdboten die een gelijkaardige snelheid kunnen behalen. De zware loden kielen zorgen voor een hoge stabiliteit wat het zeilcomfort ten goede komt. Wij voorzien waterdichte en ademende zeilpakken voor alle opvarenden. Naast de schipper kunnen er op elk jacht 8 opvarenden mee. Na de wedstrijd reiken we op het ponton de beker uit aan het winnende team en toasten met een cava en oesters. Tijdens deze race wordt u begeleid door een motorboot. Indien u dit wenst kan een fotograaf mee aan boord. Tijdens een diner kunnen de foto’s van de race op groot scherm afgespeeld worden.

Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar

Contacteer ons