FFO 2019

De maand september, net na een lange vakantieperiode, is een ideaal moment om uw klantenrelaties collega's of vrienden uit te nodigen. Dus waarom niet tijdens Filmfestival Oostende? Ons filmdecor is dé ideale setting voor een gezellige avond vol film, talent en lekkere hapjes. 

FFO is sinds 2007 uitgegroeid tot een begrip in de Vlaamse Filmwereld en heeft op 13 jaar tijd een heel eigen dynamiek uitgebouwd met een focus op de bloeiende Vlaamse filmindustrie.

De wederkerende focus op Vlaamse film maar ook de aparte insteek in het internationale aanbod zorgen voor een complementair programma dat internationale uitstraling koppelt aan een focus op het filmberoep in Vlaanderen.

VIP FORMULES

  • OPENINGSAVOND

Geniet met je genodigden van de officële opening, waar je na de vertoning van de openingsfilm kunt genieten van een uitgebreide receptie in bijzijn van heel wat talent.

  • GALA VAN DE ENSORS

Beleef de uitreiking van de Ensors van dichtbij. Bovendien feest je samen met de genomineerden tot de vroege uurtjes op de exclusieve afterparty met hapjes en drankjes à volonté.

  • RECEPTIES & WALKING DINNERS

Los van de Openingsavond en de Ensors, heeft u steeds de mogelijkheid om een aparte receptie of walking dinner te reserveren. Een film met VIP-receptie boekt u al vanaf 55 euro per persoon en vanaf 10 personen. Alle voorwaarden en details kunt u verkrijgen door een mailtje te sturen naar:

sales@filmfestivaloostende.be

Deze wordt het!

Uw gegevens

Stel hieronder een vraag of vul uw specifieke noden in.
Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar

Zelf een congres organiseren?

Neem contact met ons op om een congres op maat te organiseren.