24.02.2022

Nieuws

Zomer pop-up Event Masters

In juni neemt Event Masters, één van onze teambuilding partners, het Fort Napoleon over met een exclusief zomer pop-up concept. De lancering vindt plaats op 26 april.

Event Masters slaat de handen in elkaar met Toerisme Oostende, Fort Napoleon en de Belevingsbrasserie.

Ze stellen pakketten samen om een fantastische teambuilding ervaring aan te bieden aan de Belgische Kust. In de ganse maand juni is het mogelijk om in het oud militair Fort Napoleon  een uitzonderlijke dag vol plezier, samenwerking en connectie te beleven.  Fort Napoleon is gelegen midden in de Oostendse duinen. Het pakket omvat de unieke locatie, de activiteit en catering verzorgd door de Belevingsbrasserie die gehuisvest is binnen de muren van het fort. 

Op 26 april is de launch van hun concept waar je een geleid bezoek in het vernieuwde Fort Napoleon krijgt samen met een overzicht van de all-inclusive pakketten en teamactiviteiten die Event Masters kan aanbieden. Uiteraard voorzien van de nodige drankjes, hapjes en netwerkmomenten.

Bovendien zorgde Event Masters voor een volledige make-over van hun "beste teambuilding ooit" : "Escape from Fort Napoleon". Dit razendpopulaire format waarbij je samen met je team uit het fort dient te ontsnappen is in een nieuw jasje gestoken.

Tijdens de lanceringsdag krijgen alle aanwezigen de mogelijkheid om hun pakket vast te leggen.

Wil jij er bij zijn? Schrijf je dan nu in via deze link