08.03.2022

Nieuws

De mondmaskers vallen af - haal een frisse neus in Oostende

Een frisse neus halen met je collega’s, dat doe je uiteraard in Oostende. Het wegvallen van de coronaregels is het ideale moment om het ruime aanbod aan hotels, unieke locaties en teambuilding activiteiten in Oostende te (her)ontdekken. Laat je inspireren door het aanbod op de nieuwe website van Meet in Oostende.

Hotels
Langs de ganse kust vind je nergens meer (kwaliteits)hotels dan in Oostende. Of je nu de voorkeur geeft aan een kleinschalig charmehotel dat je kan privatiseren of een klasse 4-sterrenhotel met zicht op zee, in Oostende vindt iedereen een geschikte plek om te overnachten. Bovendien zijn veel hotels uitgerust met tal van faciliteiten om te vergaderen. Ideaal dus om een meeting in te plannen met alle collega's voor je aan je teambuilding begint. Een overzicht van alle hotels vind je HIER terug.

Unieke locaties
Wie op zoek is naar een originele locatie voor zijn volgende bedrijfsevenement, zal in Oostende zeker een geschikte plek vinden. Om maar enkele ideetjes te geven: je kan vergaderen in een historisch Fort met zicht op de duinen, je kan een congres organiseren in een voormalig postgebouw (de oude postloketjes zijn een fantastische manier om je collega's of gasten te ontvangen), je kan een diner organiseren met zicht op de paardenrenbaan of de skyline van Oostende, je kan zelfs een event organiseren op het podium van het Kursaal. The sky is the limit! Je vindt een overzicht van de speciale locaties via deze link.

Teambuilding activiteiten
De zee en het strand staan garant voor vakantiegevoel. Een teambuilding op zee of op het strand is dan ook altijd een geslaagde keuze. Zo kan je gaan zeilen, met speedboats naar het windmolenpark op zee varen,...
Oostende biedt voor ieder wat wils. Een zoektocht in teams op golfkarretjes, een ontsnapping uit het Fort Napoleon, met het ganse team samenwerken om een racewagen in elkaar te steken, ... het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Neem zeker eens een kijkje op deze pagina voor meer inspiratie. Ook als je zelf met een idee zit die je wil laten uitwerken, kan je bij ons terecht. Onze partner eventbureaus gaan met veel plezier aan de slag om een voorstel op maat uit te werken!
 

Tips en ideeën

Heb je zelf al wat in gedachten, maar kan je nog wat ideeën of tips gebruiken? Eén adres: info@meetinoostende.be 

Tot binnenkort!