31.05.2022

Nieuws

7 parels voor je volgend bedrijfsevent

Oostende heeft een uiterst divers aanbod aan teambuildings, unieke locaties, uitstekende hotels en toprestaurants. Wij van Meet in Oostende kennen het aanbod in de Stad aan Zee als geen ander. We inspireren jullie graag met enkele parels en nieuwtjes in Oostende!

1. La Couronne
La Couronne is er voor de meerwaardezoeker. Het is een inspirerende plek voor wie eens iets anders wil, zonder in te boeten aan huiselijke gezelligheid. Van een informele meeting over een creatieve voorstelling tot een verfijnd diner, Salon La Couronne ontpopt zich steeds tot de perfecte locatie voor events tot 95 personen.
 

2. Astropolis
Dit unieke walhalla voor sterrenkunde en ruimtevaart liefhebbers beschikt over twee vergaderruimtes waar je in een unieke setting en met de modernste technologieën kan vergaderen tot 54 personen. Wil je de beleving helemaal uniek maken? Boek er dan meteen een workshop raket bouwen bij. Een activiteit die iedereen bij zal blijven!
 

3. De Pottery
Op zoek naar een unieke en creatieve teambuilding? Overweeg dan zeker De Pottery. In het gezellige keramiekatelier van de Ensorgalerij kun je terecht voor workshops pottenbakken of intensieve draaistages. Ook een workshop keramiek behoort tot de mogelijkheden en kan op locatie worden verzorgd voor groepen tot 40 personen. Een inspirerende teambuilding, waarbij je nadien ook nog een leuk aandenken mee naar huis krijgt.
 

4. Felix
In dit prachtig gerenoveerde, industriële pand wordt jouw event gegarandeerd een succes. De Grote Felix is een ruime zaal met een heel eigentijdse sfeer op het gelijkvloers. De deuren kunnen geopend worden over de volledige gevelbreedte om een buitengevoel te creëren. De Kleine Felix is een zaal op de eerste verdieping in het achterhuis, met bijhorend terras. Een verrassende locatie met veel daglicht, parket en authentieke elementen voor een gezellige sfeer, goed voor evenementen tot 100 personen.
 

5. Smowk
Sinds kort vind je met zicht op het Kursaal dit nieuwe grill-restaurant terug. Het interieur straalt klasse uit, de menukaart verandert om de 6 weken en de focus ligt op dagverse producten. Laat je verrassen door Smowk, waar grill, bbq en bar feilloos in elkaar samenvloeien.
 

6. Venetiaanse Gaanderijen

Ooit het toneel van flanerende vorsten en andere edellieden, vandaag een stijlvol ingerichte locatie met de excellente keuken. De Venetiaanse Gaanderijen werden recent volledig gerenoveerd door de nieuwe uitbaters, die de grandeur van weleer helemaal terugbrengen in deze impressionante locatie. Een absolute aanrader voor groepen tot 120 personen!
 

7. De Cierk

De Cierk, da’s lekker eten, unieke events en bovenal een heuse beleving in een authentieke ruimte. Wanneer je hier een event organiseert, stap je mee in het verhaal van korte keten: een ambacht van weleer, eerlijk vakmanschap en transparantie. Je kunt er terecht met zeer kleine groepen, maar evengoed met groepen tot 100 personen.

Meer informatie over één van deze locaties? Aan het twijfelen welke locatie best bij jouw event past? Thomas en Lieve staan voor je klaar om je bij te staan met advies en tips. Je kan ons altijd geheel vrijblijvend contacteren via info@meetinoostende.be