Stijlvol genieten op #FFO

Niets zo ontspannend als comfortabel naar een film kijken, om dan achteraf gezellig na te kunnen praten in een stijlvolle omkadering. Filmfestival Oostende is het ideale moment om uw medewerkers of zakenpartners te verwennen. Dat was ook deze editie weer het geval. Na openingsfilm “The Best of Dorien B.” mochten aanwezigen richting de luxe-receptie trekken, waar ze opgewacht werden met een glas bubbels. Daarna konden ze voor innerlijke versterking doorlopend terecht bij de open bar of bij een van de vele eetstandjes. Een ceviche van Schotse zalm, tataki van tonijn, carpaccio van simmenthal of chateaubriand van Belgisch rood bont… Voor elk wat wils met deze fijne en heerlijke gerechten.

Ook BNP Paribas Fortis is al jaren trouwe B2B-klant van Filmfestival Oostende:
“FFO biedt zoveel meer dan een gewone filmavond. De talrijke premières, de steronthullingen, de aanwezigheid van een charmante Master en andere BV’s zorgen voor extra sfeer en glamour en worden bijzonder gesmaakt door onze genodigden. De rode loper wordt ook voor onze klanten uitgerold, letterlijk en figuurlijk!”

Professionele obers zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep en dat niemand iets tekortkwam. Aangenaam was de extra ruime omkadering. Zo kon iedereen op een rustig geluidsniveau bijpraten en netwerken. Ook aan comfort ontbrak het niet: er waren authentieke zitbanken om even op adem te komen. Een memorabele extra was de aanwezigheid van de master van #FFO, dit jaar Lynn Van Royen. Wie dat wilde, kon een praatje maken en zo meer inzicht krijgen in het reilen en zeilen van een filmfestival en het leven in de Vlaamse filmindustrie. Van een geslaagde avond gesproken!