Global Festival Game

Oostende 8400
Vragen en opdrachten oplossen
Versterkt het groepsgevoel
Muziek

Work hard – party harder!

Op dit festival hebben we 7 verschillende muziekpodia. Elk podium heeft een ander muziekgenre. Teams zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen. Onderweg verzamelen teams punten door raadsels op te lossen, 'festivalmomenten' na te doen en 'pop-up'-vragen te beantwoorden. Het team met de meeste punten wint! Daarnaast spelen alle teams samen om zoveel mogelijk tijd te verdienen. De verzamelde punten bepalen namelijk hoe lang de deejay zal spelen op de afterparty.

Global Festival Game is een teambuilding vol fun. Het versterkt het groepsgevoel in een ontspannen setting vol muziek.

Doel:

Welkom op Global Festival! Bezoek samen met je team het festivalterrein en los vragen en opdrachten op aan één van onze 7 podia. Door punten te scoren verzamelen jullie seconden voor een knallende afterparty. De verzamelde seconden bepalen hoelang het feestvieren zal duren.

Spel verloop:

Wissel je toegangsticket aan de ingang in voor een festivalbandje. Elk team krijgt daarbovenop een tablet waarmee ze opdrachten kunnen oplossen. Net als op een echt festival, kies je zelf naar welk podium je gaat en hoe lang je daar blijft. Elk podium kent natuurlijk een eigen muziekgenre. De opdrachten zijn divers en voor iedereen toegankelijk (muziekkenner of niet). Van doe opdrachten tot mentale proeven.

Einde:

Welk team kroont zich tot de ware festivalkoning van de dag en gaat met de trofee naar huis? Daarnaast is ook de totale score van de teams belangrijk. Hoe meer punten, hoe meer seconden de deejay zal spelen op de afterparty na de teambuilding.

Gratis advies of een offerte op maat gewenst?