Murder event

Oostende 8400
Geheimzinnig diner
Spannend verhaal
Unieke activiteit

Stel U voor…

De heer Sylvain De Vocht, een rijke gierigaard, werd vermoord. Vreemd genoeg had hij tijdens zijn laatste dagen reeds het vermoeden dat hij zou vermoord worden. Hij laat daarom zijn goede vriend notaris de Pelsmaecker een eigenaardig testament opmaken.

Tijdens het bekijken van het testament wordt duidelijk dat De Vocht zijn fortuin niet zomaar zal verdelen onder zijn erfgenamen. Meer zelfs, excentriek als hij was, verbindt hij zijn erfenis aan een wedstrijd!  Degene die zijn moordenaar vindt krijgt zijn ganse fortuin!

Tijdens de loop van het diner krijgen de gasten beetje bij beetje een duidelijker beeld van de onderlinge relaties in de bizarre familie. De erfgenamen leggen met veel overtuiging hun alibi op tafel en proberen vooral de andere erfgenamen in een slecht daglicht te plaatsen.

Tot plots…een tweede moord! De inspecteur neemt het onderzoek in handen en gaat op basis van zijn gegevens en de verzamelde gegevens van de gasten op zoek naar de dader.

Wie is de moordenaar van Sylvain de Vocht? Waarom werd een tweede persoon vermoord? En wat gebeurt er met zijn fortuin??

Daarvoor zal u moeten aanwezig zijn bij de opening van het testament!

Gratis advies of een offerte op maat gewenst?