Vergaderen in een zee van ruimte

Meer dan ooit hebben we nood aan grote ruimtes, om de regels rond social distancing te kunnen garanderen. Ook bij meetings is dat niet anders. Diverse locaties in Oostende bieden letterlijk meeting rooms waar je vergadert in een zee van ruimte. Naast de grote zalen is daarbij belangrijk dat elke locatie grote inspanningen levert zodat je meeting op een aangename, maar toch veilige manier kan doorgaan. Daarbij denken we aan een circulatieplan, het zodanig opstellen van de zalen zodat de afstand gegarandeerd blijft, op verschillende plaatsen voorzien van alcoholgels, aangepaste maatregelen m.b.t. catering, etc. We inspireren jullie graag met enkele toplocaties. 

Bluebridge - Ostend Science Park

Bluebridge - Ostend Science Park is een ontmoetingsplek voor innovatieve bedrijven die toekomstgerichte, duurzame oplossingen willen uitwerken. Door ondernemers uit de Blauwe Economie samen te brengen, wil Bluebridge - Ostend Science Park hen de kans geven om elkaar direct of indirect te versterken in hun successen. De mooie, ruime en moderne vergaderzalen, waar bovendien alle laatste technieken aanwezig zijn, zijn een troef voor iedereen die een meeting wil organiseren!

De Grote Post

De Grote Post is gehuisvest in een beschermd, karaktervol, modernistisch gebouw dat decennia lang dienst deed als Postgebouw en in 2012 werd omgetoverd tot cultuurcentrum. Een inspirerende ontmoetingsplaats en een stimulerende omgeving die uitnodigt om te denken, te beleven en te doen. Het gebouw beschikt over een waaier aan mogelijkheden met haar 3 theaterzalen en 10 polyvalente zalen. De Panoramazaal op de vierde verdieping geeft uit op een dakterras en biedt een 180° uitzicht over het Leopoldpark en de stad. 

Diaz Arena

Het stadion van KV Oostende is een unieke locatie voor alle types evenementen. Deze locatie beschikt over 4 grote zalen en 3 breakout rooms, waardoor vergaderen mogelijk is in zowel één grotere groep alsook in meerdere kleine groepjes. Bovendien biedt de Diaz Arena veel mogelijkheden qua parking. 

Kursaal Oostende

Kursaal Oostende is één van de grootste en best uitgeruste congres- en concertzalen van België. De ligging in het stadscentrum én pal op de zeedijk zijn uniek! Het auditorium, dat in normale omstandigheden ruimte biedt voor 2200 personen, is ook in deze tijden een enorme troef. Bovendien kan je perfect gelijktijdige sessies organiseren in de diverse multifunctionele zalen en het meeting center. Leuk weetje: begin dit jaar werd Kursaal Oostende opgenomen in het 'Flanders Heritage Venues' traject van Toerisme Vlaanderen, een netwerk van inspirerende meetinglocaties dat Toerisme Vlaanderen uitbouwt om Vlaanderen internationaal te presenteren als een kwaliteitsvolle congresbestemming. Meteen een extra reden om het Kursaal te overwegen!

Ostend Sea P'lace

Op de Wellingtonrenbaan van Oostende biedt Ostend Sea P'lace meerdere volledig gerenoveerde zalen van verschillende grootte, allen prachtig in authentieke Belle Epoque-stijl. De HIP Eventhall is met zijn 1470 m² dé locatie voor wie veel ruimte wil. De nieuwe witte gordijnen kunnen de zaal visueel breken, waardoor je nooit het gevoel krijgt in een lege zaal te zitten. De Bagattelle - O'Drome is dan weer een leuke zaal in 3 niveaus voor wie zijn evenement net dat tikkeltje anders wil. Mogelijkheden zat!

 

Specifieke vragen omtrent een locatie of wens je een voorstel op maat? Eén adres: info@meetinoostende.be - we helpen je graag verder!

 

 

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de après-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.