Team

Waarom voor ons kiezen? 

We zijn dé specialist ter plaatse! Als centraal aanspreekpunt en dankzij de goede samenwerking met onze leveranciers hebben we een mooi helikopterzicht over de beste locaties en teambuildingsevenementen. Je bespaart niet enkel tijd door ons een objectief voorstel te laten uitwerken, je bespaart ook tijd door richting Oostende te rijden, wég van de files (en wég van de stress).

Thomas De Meyer

Thomas De Meyer - Account Manager

7 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties. Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven. Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de après-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.
Lieve Hollevoet

Lieve Hollevoet - Account Manager

Met 15 jaar ervaring maak ik van elke aanvraag mijn missie om de klant te overtuigen om voor onze mooie Stad aan Zee met al haar troeven te kiezen. Mijn focus ligt vooral op seminaries, congressen, familiedagen en teamevents. Werken en wonen aan zee voelt altijd een beetje als vakantie (en dat kan ook jij creëren in jouw event!). Tot gauw in Oostende, dan kom je mij, met mijn 3 honden, misschien wel tegen op het strand!
Waarom kiezen voor Oostende?
  • Dé specialist qua meetings, incentives en congressen

  • Ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants, grote keuze aan teambuilding activiteiten

  • Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar

Zelf een congres organiseren?

Neem contact met ons op om een congres op maat te organiseren.