Oostende biedt tal van mogelijkheden wat betreft teambuildings en familiedagen: gaande van strandactiviteiten, naar city games tot grootschalige activiteiten in het Fort Napoleon.

Met vergader- en congresmogelijkheden in onder meer het Kursaal, Thermae Palace, Fort Napoleon, De Grote Post, Andromeda en tal van andere special venues en hotels is Oostende de geschikte locatie voor zowel grote als kleine events!

De stad aan zee

Oostende is de place to be

Oostende is vlot bereikbaar en alle interessante locaties liggen op wandelafstand van elkaar. Het aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants en teambuilding activiteiten is bovendien uiterst divers en uitgebreid. Niet te vergeten: het inspirerende karakter van de zee en het strand zijn een absolute meerwaarde voor ieder evenement.

Hoe werkt het?

Meet the team

We zijn dé specialist ter plaatse! Als centraal aanspreekpunt en dankzij de goede samenwerking met alle aanbieders van Oostende hebben we een mooi helikopterzicht over de beste locaties en teambuildingmogelijkheden. Geef ons door wat je wenst te organiseren en wij gaan op zoek naar wat best aansluit bij je vraag. We doen dat bovendien volledig gratis!

lieve, rob en thomas