Bluebridge Incubatie- en Innovatiecentrum

Wetenschapspark 1, Oostende 8400
7 Vergaderzalen
Uitgerust met de nieuwste technologieën
Wetenschapspark

Bluebridge Incubatie- en Innovatiecentrum is een ontmoetingsplek voor innovatieve bedrijven die toekomstgerichte, duurzame oplossingen willen uitwerken. Door ondernemers uit de Blauwe Economie samen te brengen, wil Bluebridge hen de kans geven om elkaar direct of indirect te versterken in hun successen.

Bluebridge faciliteert en bevordert Blauwe Groei (= duurzame ontwikkeling van de mariene en maritieme sector en omvat aquacultuur, blue energy, mariene biotechnologie kustverdediging, deep sea mining en blauw toerisme). Als het hart van Ostend Science Park, boost Bluebridge het potentieel van ondernemerschap en open innovatie tussen start-ups, bedrijven, kennisinstellingen, publieke partners en het maatschappelijk middenveld. Als hoofdkwartier is Bluebridge jouw aanspreekpunt voor Ostend Science Park en dé Blauwe Economie ‘hub’ voor evenementen en trainingen.

Bluebridge is de Blauwe Economie incubator van Ostend Science Park en toegangspoort tot het Blauwe Economie speelveld. Het is ook de locatie waar UGent haar onderzoeksfaciliteiten heeft. Zij bieden (flex) kantoren, moderne vergader- en seminariefaciliteiten in een uitgesproken tech-research kader met een capaciteit tot 200 personen, en diensten op maat van jouw Blauwe Groei behoeften.

De unieke interactie tussen mariene en maritieme bedrijven en onderzoek is wat Ostend Science Park uniek maakt. De aanwezigheid van verschillende onderzoeks- en real-life testfaciliteiten zorgt ervoor dat bedrijven hoogwaardige producten sneller op de markt kunnen brengen.

Capaciteit vergaderzalen
Naam Oppervlakte
(m2)
Capaciteit Theaterstijl Capaciteit
Schoolstijl
Capaciteit
U-vorm
Capaciteit
Banket
Capaciteit
Receptie
Capaciteit
Board room
Amandine 48 - - - - - 18
Mercator 196 150 75 - - 200 -
Mercator deel 1 43 - -

-

- - 18
Mercator deel 2 58 42 36 24 - 60 30
Mercator deel 3 95 77 50 30 - 100 36
Mercator deel 2+3 153 110 60 - - 150 54
Demonstratieruimte - - - - 150 -

Locatie in de kijker: Bluebridge

Video

Gratis advies of een offerte op maat gewenst?