Met vele jaren ervaring in de sector op de teller, een kennis van de stad en al haar mogelijkheden om u tegen te zeggen en vooral een ferme dosis enthousiasme, staan wij elke dag paraat om van elke aanvraag een succes te maken.
We luisteren naar jullie noden en wat jullie precies zoeken en gaan daarmee aan de slag om de perfecte locatie en activiteit te vinden voor jullie volgende bedrijfsevenement.

Heb je zelf al wat in gedachten, maar kan je nog wat ideeën of tips gebruiken? Eén adres: info@meetinoostende.be - hopelijk tot binnenkort!

Thomas De Meyer

10 jaar actief bij Meet in Oostende, met een focus op internationale congressen en associaties.
Wie ben ik? Een actieve enthousiasteling en altijd gemotiveerd om het beste van mezelf te geven.
Tijdens mijn vrije tijd vind je me geregeld op een tennisplein terug, maar ik kan ook met volle teugen genieten van de après-tennis :-) Daarnaast ben ik ook een fervent muziek- en filmliefhebber.

thomas@meetinoostende.be
+32 59 29 53 36

Lieve Hollevoet

Met 16 jaar ervaring maak ik van elke aanvraag mijn missie om de klant te overtuigen om voor onze mooie Stad aan Zee met al haar troeven te kiezen. Mijn focus ligt vooral op seminaries, congressen, familiedagen en teamevents. Werken en wonen aan zee voelt altijd een beetje als vakantie (en dat kan ook jij creëren in jouw event!).
Tot gauw in Oostende, dan kom je mij, met mijn 3 honden, misschien wel tegen op het strand!

lieve@meetinoostende.be
+32 59 25 53 17

Rob Braet

rob@meetinoostende.be
+32 59 25 53 17