21.09.2023

Nieuws

Boek je meeting of teambuilding in Oostende en wij trakteren op garnaalkroketten!

Meet in Oostende, het officiële congresbureau van Toerisme Oostende, pakt uit met een geweldige actie: bij het boeken van een teambuilding of meeting met overnachting, wordt het ganse team getrakteerd op garnaalkroketten!

Oostende, ook wel de hoofdstad van de garnaalkroket, doet haar naam dit najaar opnieuw alle eer aan. Op 13, 14, 15 en 16 oktober geniet je tijdens het Garnaalkrokettenfestival opnieuw van heerlijke ambachtelijke garnaalkroketten. Het festival wordt vrijdag op gang getrapt met de Nacht van de Garnaalkroket en er is voor het eerst een extra festivaldag op maandag. Met meer dan 6500 verkochte tickets is het festival volledig uitverkocht en wordt het weer uitkijken naar een topevenement.

En er is meer. Want ook het congresbureau, Meet in Oostende, zet de garnaalkroket extra in de verf met een leuke actie voor bedrijven. Wie een teambuilding of meeting in Oostende boekt met overnachting, wordt met het ganse team getrakteerd op garnaalkroketten. Smakelijk! De actie is geldig voor aanvragen die bij Meet in Oostende geplaatst worden in september, oktober of november voor een minimum van 20 personen. De datum van de effectieve activiteit mag ook zeker na deze datum vallen.

Het team van Meet in Oostende inspireert je graag met de beste restaurants, de mooiste hotels en de tofste activiteiten. Doe je aanvraag dus zeker nog voor 1 december en dan verwelkomen we je heel graag in onze Stad aan Zee. De garnaalkroketten zijn op onze kosten!