Crystal Ship Rally

Oostende 8400
Kunstzinnige route
Parcours met fiets of elektrische golfkar
Praktische proeven

‘The Crystal Ship’, is een hedendaags kunstfestival midden in de badstad Oostende. Meer dan 40 kunstenaars over de hele wereld zorgden voor gigantische muurschilderingen en hippe kunstwerken in de stad. Tijdens deze kunstzinnige “trophy” wordt per fiets of met elektrische golfkarretjes een parcours afgelegd doorheen de mooiste graffiti kunstwerken van de Crystal Ship in Oostende.

De deelnemers worden verdeeld in een aantal teams die elk een stadsplan, vragenlijst en antwoordkaart meekrijgen. De bedoeling is uiteraard de vragen zo correct mogelijk op te lossen alsook de kunstwerken op foto in het straatbeeld te ontdekken en hun locatie op de kaart aan te duiden. Via een aantal kunstzinnige, praktische proeven kunnen nog meer punten verzameld worden. Nadien wordt alles netjes opgeteld en volgt de prijsuitreiking. Voor de eerste drie teams is er een leuke prijs voorzien.

Het programma is voor iedereen toegankelijk, laat u de interessantste plekjes van Oostende ontdekken en combineert een aantal ludieke proeven met een gezonde dosis teamspirit.

Gratis advies of een offerte op maat gewenst?