De Escapebox van Tom Ploft

Oostende 8400
Teamwork
Educatief
Connecteren

Ontdek de healthy habits van Tom Ploft

Vitaliteitscoach Tom Ploft ontwikkelde een escapebox waarbij je zijn kennis rond welzijn kan ontrafelen.

Tom krijgt energie van mensen hun energieniveau naar hoge toppen te brengen. Blije, positieve en gezonde mensen vormen een meerwaarde voor elke organisatie en daar wil hij samen met jullie aan werken. Bij het openen van deze escapebox beleef je fun, kan iedereen genieten van gezond lekkers en ontdek je hoe je een beter en fit team en individu wordt.

Wat is het?

Escape room in a box! Neen, geen claustrofobische ruimte waaruit je tracht te ontsnappen. Wel een kist die je stap per stap openkrijgt door informatie te verwerken, linken te leggen tussen verschillende voorwerpen én originele raadsels op te lossen.

A lot of fun! Onze escapebox unwrappen zorgt gegarandeerd voor veel plezier. Mede dankzij de humor van onze ludieke digitale spelbegeleider Tom Ploft.

Een verrijkende activiteit. Wij willen dat jullie meer dan alleen plezier beleven. Met healthy habits rond burn-out preventie, bewegen, de kracht van positiviteit en gezond eten zorgen wij ervoor dat spelen, leren en connecteren hand in hand samengaan. Zo ontstaat een echt teambuildingsmoment.

Gratis advies of een offerte op maat gewenst?