De Mol

Oostende 8400
Samenwerken
Teamopdrachten
Vertrouwen

La Talpa is een concept waarin iedere speler meegesleurd wordt in een verhaal waar niemand te vertrouwen is. De deelnemers worden in groepen verdeeld en die groepen nemen het vervolgens tegen elkaar op. Een aantal mensen spelen dubbelspel: ze proberen ongemerkt de opdrachten te saboteren. Maar uiteindelijk blijft dit een teambuildingspel en je probeert als groep te winnen. Het blijft echter een raar idee dat je als groep opdrachten moet uitvoeren, waarbij samenwerking enorm belangrijk is om tot succes te komen maar wetende dat iemand binnen de groep er alles aan zal doen om dit te voorkomen!

Concept
Een spel waar het smeden van samenwerkingsverbanden noodzakelijk zullen zijn om op het einde van het spel over voldoende informatie te beschikken om die verrader een stap voor te zijn, om hem zoveel mogelijk buiten spel te zetten, om hem uiteindelijk te ontmaskeren! Dit is een spel waarin mensen met verschillende ambities starten, maar slechts met 1 doel eindigen, het ontmaskeren van de verrader!!! Kortom laat je meesleuren in een schitterend spel waar vertrouwen en verraad nooit zo dicht bij elkaar hebben gelegen, want je weet nooit wie je voor 100% kunt vertrouwen, wie weet is jouw beste vriend in het dagelijkse leven een heuse verrader in het spel!

Nieuw!
Er werd beslist om het concept even onder de loep te nemen en in een nieuw jasje te steken. Finaal werd een Mol 2.0 gecreëerd met volledige nieuwe opdrachten. Zo krijgen klanten die het concept reeds speelden de kans om het nog eens beleven. Het smeden van coalities, vertrouwen van teamgenoten en communicatie zijn nog crucialer in de nieuwe versie. Verder werden ook nieuwe uitbreidingen aangebracht zoals de eliminatieronde met rode/groene schermen en de mogelijkheid tot teasers.

Gratis advies of een offerte op maat gewenst?