Deconnect Challenge

Oostende 8400
Ontkoppelen
Samenwerken
Effectiever communiceren

Doel: Versterk je team met onze "Deconnect Challenge" teambuilding en leer hoe je kunt ontkoppelen en beter kunt focussen in onze digitale maatschappij.

Verloop: Tijdens deze teambuilding nemen we je mee op een reis van ontkoppeling, waarbij we je uitdagen om je ontkoppelgedrag te verbeteren. Uiteraard worden de opdrachten zonder mobiele telefoon uitgevoerd. Tijdens de teambuilding voer je opdrachten uit die gerelateerd zijn aan hedendaagse uitdagingen op het gebied van deconnectie, zoals focus, multitasking, aandachtig zijn, grenzen stellen en keuzes maken. Onze ervaren coaches begeleiden het proces en helpen je team om samen te connecteren, communiceren en veerkrachtiger te zijn. We dagen ook de mythes rond deconnectie uit aan de hand van een interactieve quiz voor elke opdracht.

Na afloop van de "Deconnect Challenge" sluiten we de teambuilding af met een dynamische en energieke afsluiter die de teamgeest versterkt.

Kortom, de "Deconnect Challenge" biedt niet alleen een leuke en uitdagende teambuildingervaring, maar ook waardevolle lessen die de deelnemers kunnen toepassen in hun professionele en persoonlijke leven.

Gratis advies of een offerte op maat gewenst?