Domino experience

Oostende 8400
Creativiteit
Ervaringsgericht leren
Omgaan met risico's en stress

Bouwen met Domino doet een beroep op de creativiteit, het communicatie-, concentratie- en samenwerkingvermogen van de deelnemers en belichaamt uitstekend de risico’s, druk en stress die veelal gepaard gaan met samenwerken in grote groepen en/of projecten. De workshop stimuleert ook perfect het ervaringsgericht leren en is bovendien ook gewoon leuk en spannend. Steen voor steen bouwen naar een eindresultaat waarbij de inzet van allen bepalend is voor het slagen van het evenement. Echter één verkeerde of slecht geplaatste domino kan de ondergang van het project betekenen.

Concept
De aanwezigen worden verdeeld in teams. Elk team ontwerpt een eigen project, bouwt een deel van het eindproject en dient haar project veilig te connecteren met de andere projecten en het eindproject. Binnen elk team worden verschillende taken opgenomen: leider, ontwerper, bouwer, Veiligheidscoordinator, integrator,...Wanneer alle projecten afgewerkt zijn, worden ze met elkaar verbonden. Aan één persoon de eer om de dominofinale in gang te zetten die we optioneel ook op video kunnen vastleggen: valt de eerste steen, dan dient, zonder tussenkomst, de hele dominotrein, steen na steen, project na project om te gaan, tot en met het gezamenlijk gebouwde finaleproject.

Een oorverdovend applaus om te vieren dat (bijna) alles “om” is stijgt op!!! Tijd om de projecten nog even goed te aanschouwen en elk team de nodige uitleg te laten geven over haar ontwerp. De muziek gaat aan, in een mum van tijd worden, door een goede samenwerking, de gebruikte materialen opgeruimd. Deze workshop is ideaal combineerbaar ook met een lunch en/of diner voor of na of tijdens de workshop zelf.

Gratis advies of een offerte op maat gewenst?