31.03.2023

Nieuws

Je volgende meeting, teambuilding en overnachting met zicht op zee

Wie denkt aan Oostende, denkt aan het strand en de zee. Dat hoeft niet te verbazen. De zee werkt inspirerend, brengt tot rust en is wondermooi om naar te kijken. Het schouwspel van golven die rollen over het strand krijg je er bij verschillende Oostendse locaties gratis bij. Laat jullie inspireren door onze locaties met zicht op zee.

THERMAE PALACE ****
Met 130 hotelkamers en 8 vergaderzalen blijft Thermae Palace een absolute topper voor ieder bedrijfsevenement. Je kan er intieme directiemeetings organiseren, maar evenzeer grote plenaire sessies voor wel 200 personen. Net als de kamers en de vergaderzalen, kijkt ook het aanwezige restaurant, Brasserie Albert, uit over het strand en de zee. Een absolute aanrader!

HOTEL ANDROMEDA ****
Het seminariehotel bij uitstek. Met 7 vergaderzalen, 111 hotelkamers en kamerbrede vensters met frontaal zeezicht, is dit de place to be voor een volgende meeting of overnachting aan zee. De afgelopen jaren werd het hotel bovendien volledig gerenoveerd. Verwacht je aan ruime, luxuzeue en moderne kamers.

DE VENETIAANSE GAANDERIJEN
Deze locatie bevindt zich pal op de zeedijk en is de perfecte plek voor het organiseren van diners en feestjes tot 100 personen. Een drink op het buitenterras, met zicht op zee uiteraard, behoort hier eveneens tot de mogelijkheden. Net als het uitzicht is de keuken excellent. Een aanrader!

ROYAL NORTH SEA YACHT CLUB
RNSYC is een exclusieve locatie, voorzien van een bar en een gastronomisch restaurant en een meeting room tot 40 personen, gelegen in de jachthaven van Oostende. Prachtig zicht over de haven en de zee gegarandeerd.

RESTAURANTS MET ZICHT OP ZEE
Als je over de zeedijk van Oostende wandelt, kom je het ene restaurant na het andere tegen. Naast zicht op zee, zijn veel van deze restaurants ook perfect geschikt om groepen te ontvangen. Denk aan Bistro Bottarga, Toi, moi & la mer, Ocean, Savarin en nog zoveel andere toppers.

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN
De zee en het strand staan garant voor vakantiegevoel. Een teambuilding op zee of op het strand is dan ook altijd een geslaagde keuze. Zo kan je gaan zeilen, met speedboats naar het windmolenpark op zee varen, ...

Oostende biedt voor ieder wat wils. Een zoektocht in teams op golfkarretjes, een ontsnapping uit het Fort Napoleon of zelfs de golven bedwingen tijdens golfsurfen, ... het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Neem zeker eens een kijkje op deze pagina voor meer inspiratie. Ook als je zelf met een idee zit die je wil laten uitwerken, kan je bij ons terecht. Onze partner eventbureaus gaan met veel plezier aan de slag om een voorstel op maat uit te werken!

INTERESSE? VRAGEN? WE HELPEN GRAAG VERDER!

Interesse in één van deze locaties? Wil je graag meer informatie? Of wil je iets heel anders organiseren in Oostende? Het team van Meet in Oostende helpt je graag verder en denkt ook graag mee welke locaties en activiteiten het best aansluiten bij je wensen. Geef ons dus zeker een seintje!