16.02.2024

Case

LARVI Congres: een nieuw hoofdstuk in Oostende

Het vierjaarlijkse LARVI-congres, dat staat voor 'Fish and Shellfish Larviculture', is een belangrijk evenement voor professionals in de aquacultuur. Het richt zich op het larvale stadium van vissen, garnalen en schelpdieren. Voor de achtste editie van dit congres ging Meet in Oostende de uitdaging aan om de perfecte locatie te vinden. Na zorgvuldige afweging viel de keuze op De Grote Post als gastlocatie voor het LARVI-congres.

Deze editie van het LARVI-congres gaat dit jaar door in Oostende. Dankzij de centrale ligging en de gemakkelijke bereikbaarheid voor zowel binnen- als buitenlandse deelnemers, was dit de ideale keuze. "Ons laboratorium had al een link met 'Bluebridge, Ostend Science Park', waardoor de keuze voor Oostende snel gemaakt was."

De Grote Post bleek de perfecte locatie te zijn voor het congres. "Het is centraal gelegen en heeft meerdere vergaderzalen ter beschikking. De Grote post is ideaal qua grootte voor het congres en de aanwezigheid van het ‘cultuurcafé’ is een pluspunt. Daarnaast zijn er op wandelafstand voldoende horecazaken in de buurt, wat door de deelnemers geapprecieerd wordt."

"De voorbereidingen voor ons LARVI congres zijn in volle gang, en we kunnen niet anders dan lof uitspreken voor de samenwerking met Meet in Oostende en De Grote Post. Dankzij hun efficiënte en professionele aanpak hebben we één contactpersoon waarmee we alles kunnen regelen, zowel voor de technische als organisatorische kant van de zaak. Hun oplossingsgerichte houding en bereidheid om naar alternatieven te zoeken worden zeer gewaardeerd."