Les Cabanes d'Ostende

Nieuwpoortsesteenweg 765, Oostende 8400
9 Cabins met terras
Unieke ervaring
Natuur

Bij Les Cabanes d'Ostende staat beleving voorop. Je verblijft er in één van 's werelds mooiste cabins. Er zijn 9 cabins en elke cabin beschikt over een terras, waar je na een dag vergaderen, teamactiviteiten, ... kan ontspannen in alle rust. Ook binnen in de cabin zorgt het kacheltje voor de nodige sfeer.

Les Cabanes d'Ostende doen er alles aan om een luxueuze ervaring te bieden tijdens je verblijf: slapen doe je in een Auping bed, koken met Le Creuset, barbecueën kan op The Bastard. Er is een groot scherm met Netflix, in de Honesty Shop vind je ook allerhande streekproducten om de kleine honger te stillen. Het strand ligt op 500 meter en nog geen 2 kilometer verder, op 10 minuten fietsen, kom je in het centrum van de stad Oostende. Bij iedere cabin zijn er bovendien fietsen ter beschikking.

Villa Plage Ensorpark

Aan het domein van Les Cabanes d'Ostende grenst er een ruim vakantieverblijf, Villa Plage Ensorpark. De vakantiewoning biedt met 7 slaapkamers en 2 badkamers plaats aan 14 personen. In het vakantiehuis is alles voorzien: bad-, bed- en keukenlinnen, gratis koffie van de Oostendse koffiebrander Aroma, gratis thee van Frank about Tea, gratis gebruik van 12 fietsen, een volledig uitgeruste keuken, wifi, Netflix, Sonos. De luxueuze vakantiewoning beschikt daarnaast over een zuidgerichte tuin.

Gratis advies of een offerte op maat gewenst?